Zelf monteren

Tuinglas.nl

Zelf monteren

Alle door Tuinglas geleverde producten zijn door de klant zelf te installeren. Voor al de standaard producten hebben we een montagehandleiding die u stapsgewijs wegwijs maakt hoe het aangeschafte product geïnstalleerd dient te worden. De handleiding wordt meegeleverd met de bestelling en is tevens op onze site te vinden onder;

Om de montage nog makkelijker te maken adviseren wij altijd montagepanelen mee te bestellen (onze verkoop biedt deze ook actief aan). Deze montagepanelen zijn mallen in het formaat van het glas. Ze houden tevens rekening met de standaard speling die aangehouden wordt bij de glazen. U plaatst de opstelling dus eerst met de montagepanelen. Dit is een stuk lichter in de montage. Eventueel kunnen er latten tegenaan worden geslagen voor het richten en er is geen kans op breuk. Wanneer de palen goed staan, verwijdert u de mal en zet u het glas er in.

De onderste glasklemmen zijn aan de onderzijde gesloten, waardoor er nooit een glasplaat door de klem heen kan schuiven en de installatie eenvoudiger wordt. Tot slot hebben de glasklemmen geen pennen en het glas geen gaten waardoor de stelruimte bij de installatie groter is.