Laten monteren

Tuinglas.nl

Laten monteren

Natuurlijk kunnen wij de montage ook volledig voor u verzorgen. Nadat u samen met de verkoop overeen bent gekomen welk product het wordt, wat voor opstelling en uitvoering, kunnen we naar de montage kijken.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  • We krijgen een aantal foto’s van de situatie gestuurd. Belangrijk hierbij is dat we de plek zien waar het komt te staan maar bijvoorbeeld ook de vlonder of grond waarin of waarop het wordt gemonteerd. Denk verder ook aan muren waaraan wordt begonnen met bijvoorbeeld muurklemmen. Natuurlijk begeleiden wij hierin.
  • Aan de hand van de gestuurde foto’s overleggen we met u de exacte wensen, vragen eventueel om meer
    foto’s en overleggen of inmeten wenselijk is. Als het goed is, heeft u al (indicatieve) maten voor de offerte doorgegeven. Soms willen klanten dat er wordt ingemeten, omdat het Tuinglas bijvoorbeeld op een steiger komt te staan met exacte maten. In andere gevallen hoeft het niet, omdat een klant een opstelling van ongeveer 3m wil maar er 5m ruimte is. Wat daarnaast ook een hoop gebeurd, bij grotere en complexere opstellingen, is eerst al de standaard glazen plaatsen en de glazen op maat later inmeten.
  • U krijgt de offerte

Onderstaand een aantal foto’s van projecten: